Kolacja dla Zakochanych

14 lutego zapraszamy do rezerwacji stolików z okazji Walentynek.

MENU

Amuse Bouche

Łosoś z krabem.

Przystawka

Gyutataki
Carpaccio wołowe japońskie.

Zupa

Krem z pietruszki
z oliwą truflową.

Danie główne do wyboru

Filet z dorady
na grzybowym risotto, purée z buraczka z mascarpone.

Kacze udko confit z pomarańczami
purée z soczewicy, marchewka

Deser do wyboru

Eton mess
piernikowy.

Mus malinowy
na kruszonce.

Koszt całej kolacji dla jednej Pary wynosi 190 zł.

Rezerwacje prosimy składać w restauracji, tel. 730 27 60 60 lub rezerwacja@ugotowany.pl.

Skontaktuj się

Ugotowany Leszek Krawczak

ul. Grunwaldzka 72

85-239, Bydgoszcz

E-mail: kontakt@ugotowany.pl

Tel.: 883-001-636

Dane kontakowe
Projekt i realizacja devhero