Catering prosimy zamawiać najpóźniej 5 dni przed realizacją.
W soboty i niedziele catering na gorąco wydajemy najpóźniej do godz. 13:00. Po tej godzinie tylko w formie garmażu (potrawy wydawane zimne; do odgrzania we własnym zakresie).
Kontakt:
t: 883 001 636
e: catering@ugotowany.pl
Wybierz kategorię:
Minimalne zamówienie 5x porcji (cena za pocję 300ml)
Minimalne zamówienie 8x porcji (cena za 1 porcję/gramatura porcji)
Minimalne zamówienie 5x porcji (cena za porcję 200g)
Minimalne zamówienie 5 porcji
Minimalne zamówienie: 1 półmisek danego rodzaju. Cena za jeden półmisek.
Minimalne zamówienie 1 porcja (cena za porcję 300g)
Minimalne zamówienie 1 box. Cena za jeden box,
16 szt. Tartoletka z borowikami, parmezanem i wędzonym twarogiem 96,00 zł
16 szt. Tartoletka ze szpinakiem i mozzarellą 80,00 zł
9 szt. Sakiewka z kruchego ciasta z fasolą, kiełkami i orzechami karmelizowanymi 66,00 zł
16 szt. Hummus z oliwą i chipsem z pietruszki 67,00 zł
16 szt. Mini caponata 99,00 zł
9 szt. Mini burger wołowy 111,00 zł
6 szt. Mini bao z szarpaną wieprzowiną 57,00 zł
12 szt. Mini kanapki bankietowe (mix) 75,00 zł
16 szt. Mini sałata cezar 83,00 zł
16 szt. Mini sałata grecka 83,00 zł
16 szt. Mini satała z flambirowaną wątróbką z maliną 83,00 zł
Cena za 1 sztukę. Naczynia są doliczane adekwatnie do zamówionych potraw.
Bank: mBank S.A.
Odbiorca: Restauracja Ugotowany
Nr konta: 30 1140 2004 0000 3602 8432 6705
Ugotowany Leszek Krawczak
86-014 Osówiec 138.
E-mail: kontakt@ugotowany.pl
Tel.: 730 27 60 60
Dane kontakowe