Wymagamy:
- Wiedzy z zakresu GMP/GHP/HACCP;
- Książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
- Wysokiej kultury osobistej;
- Obowiązkowości i współpracy w zespole;
- Wykształcenia gastronomicznego;
- Minimum dwuletniego doświadczenia na podobnym stanowisku.
Obowiązki:
- Przygotowywania potraw zgodnie ze standardami;
- Dbanie o mienie, zasoby i wizerunek restauracji;
- Uczestniczenie w życiu kulinarnym firmy.
1. Wynagrodzenie (i premie) zależne od posiadanego poziomu wiedzy, doświadczenia oraz profesjonalizmu.
2. Stabilne zatrudnienie;
3. Szkolenia zawodowe (najnowsze trendy i techniki kulinarne).
4. Rodzinna atmosfera i imprezy integracyjne.
Wymagamy:
- Wiedzy z zakresu GMP/GHP/HACCP;
- Książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
- Wysokiej kultury osobistej
- Współpracy w zespole;
- Komunikatywności;
- Języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
Obowiązki:
- Obsługa Gości restauracji;
- Utrzymywanie czystości w budynku;
- Bardzo dobra znajomość aktualnej karty;
1. Wynagrodzenie (i premie) zależne od posiadanego poziomu wiedzy, doświadczenia oraz profesjonalizmu.
2. Stabilne zatrudnienie;
3. Szkolenia zawodowe (najnowsze trendy i techniki kulinarne).
4. Rodzinna atmosfera i imprezy integracyjne.
Ugotowany Leszek Krawczak
86-014 Osówiec 138.
E-mail: kontakt@ugotowany.pl
Tel.: 730 27 60 60
Dane kontakowe