Oferta z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

Zamówienia można składać do 19 grudnia 2021 r.:
- osobiście w restauracji;
- telefonicznie (tel. +48 730 277 292; +48 730 27 60 60);
- drogą e-mailową (wynosy@ugotowany.pl)

Odbiory zamówień w restauracji 23 grudnia (w czwarek) w godz. 12:00 - 18:00 lub z dowozem (cena ustalana indywidualnie według adresu dostawy);

 

Zupy 250ml:
Barszcz wigilijny   10,00 zł;
Grzybowa (na podgrzybku, borowiku i pieczarce)   16,00 zł;
Rybna z krewetkami, mulami, karifem, pomidorami i napojem kokosowym   25,00 zł;
Opakowanie (pojemnik do 1,5l zupy)   1,00 zł.

Potrawy mączne:
Uszka z grzybami 100g (ok. 5-6 uszek)  7,00 zł;
Pierogi z kapustą i grzybami 100g (ok. 3 pierogów)  8,00 zł;
Pierogi z gęsią i gruszką 100g (ok. 3 pierogów)  10,00 zł;
Pierogi łososiem i krewetkami 100g (ok. 3 pierogów)  12,00 zł;

Pasztecik drożdżowy z mięsem 40g   4,00 zł;
Pasztecik drożdżowy z kapustą i grzybami  40g   4,00 zł;

Krokiet z kapustą i grzybami 120g   10,00 zł;
Opakowanie (pojemnik do 2kg)   1,00 zł. 

Dania mięsne:
Pierś faszerowana pieczarkami, czosnkiem i boczkiem w sosie śmietanowym  100g+sos   14,00 zł;
Kotlet dewolaj z masłem i pietruszką 100g   12,00 zł;
Noga z kaczki confit w sosie śliwkowym 140g   24,00 zł;
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej + sos z trzech serów 100g+sos   19,00 zł;
Zraz wołowy z grzybami 100g+sos   17,00 zł;
Polik wołowy w sosie pieprzowym 100g   20,00 zł.
Zraz z dzika z wędzoną słoniną 100g+sos   24,00 zł;
Bigos 100g   7,00 zł
Opakowanie (pojemnik na 6 porcji)   1,00 zł.

Dania rybne:
Filet z karpia nacinany z pieczarkami i czosnkiem 100g   16,00 zł;
Sandacz w sosie grzybowym 100g+sos   28,00 zł;
Pstrąg dzwonek z pieca 100g  16,00 zł
Opakowanie (pojemnik na 6 porcji)   1,00 zł.

Dodatki:
Kapusta z grzybami 100g 7,00 zł;
Buraczki zasmażane 100g 6,00 zł;
Kapusta zasmażana 100g 6,00 zł;
Surówka firmowa (z białej kapusty) 100g 5,00 zł;

Kopytka 100g 5,00 zł;
Ziemniaki opiekane w ziołach 100g 4,00 zł

Zakąski zimne:
Pasztet z królika z pistacjami 100g   14,00 zł;
Sałatka jarzynowa 100g   5,00 zł;
Dorsz czarniak po grecku 100g   6,00 zł;
Śledź w śmietanie z cebulką 100g   7,00 zł;
Śledź w sosie musztardowym 100g   7,00 zł;
Opakowanie (pojemnik do 2kg)   1,00 zł. 

PÓŁMISKI
Szynka po rusku pod galaretą 120g+galareta   11,00 zł;
Schab nadziewany suszonymi owocami 80g+galareta  13,00 zł;
Terrina z kurczaka z pieczonym czosnkiem  80g+galareta   12,00 zł;
Polędwiczka wieprzowa ze śliwką w porto 80g+galareta   13,00 zł;

Łosoś w galarecie 60g+galareta   14,00 zł;
Karp w galarecie 80g+galareta   13,00 zł;
Pstrąg w galarecie 80+galareta   13,00 zł;
Półmisek (do 8 zakąsek)  6,00 zł.

WĘDLINY
Kiełbasa firmowa z wędzarni 100g 6,00 zł;
Schab wędzony 100g 7,00 zł.
Opakowanie (pojemnik do 2kg)   1,00 zł. 

 

Zdrowych i smacznych Świąt!

Życzy Gwiazdor Ugotowany!

Pstrąg pod galaretą

Półmisek z zakąskami

Pierogi z kapustą i grzybami

Sandacz z pierogami

Mikołajowy lunch <3

Półmisek zakąsek mięsnych

Skontaktuj się

Ugotowany Leszek Krawczak

86-014 Osówiec 138

NIP 967 119 84 42

E-mail: kontakt@ugotowany.pl

Tel.: 730 27 60 60

Dane kontakowe
Projekt i realizacja devhero